Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilésmörgås med senap, pepparrot och vitlöksfrästa champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott! Passar som förrätt eller som fredagsmys framför TV:n.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort kanterna på formbrödet. Banka ut fläskfilén något. Skiva tomaterna tunt.
  2. Stek fläskfilén, salta och peppra. Fräs champinjonerna i smör tillsammans med vitlöken någon minut. Strö på persilja och sist ströbrödet, salta lite.
  3. Lägg fläskfilén på brödet och stryk på Dijonssenapen. Lägg på tomatskivorna, riven pepparrot och överst bröd.
  4. Servera smörgåsen med en blandad sallad och med champinjonerna runt omkring. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.