Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkotlett med apelsin- och olivsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här salladen är inspirerad av det grekiska köket. Själv hoppade jag över oliverna och potatisen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvera oliverna. Skala och skär apelsinerna i små bitar. Skala och hacka löken.
  2. Blanda oliver, apelsin, lök, persilja, olivolja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek kotletterna i olja i en stekpanna 3-5 minuter på varje sida, beroende på hur tjocka de är. Krydda med salt och peppar eller valfri krydda.
  4. Servera kotletterna med sallad och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.