Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkotlett med potatis- och äppelsallad samt pepparrotscrème

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott med färskpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva den varma potatisen och lägg den i en salladsskål. Blanda med lök, timjan och äpple. Häll över vinäger och olja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek fläskkotletterna i smöret i en stekpanna, ca 4 minuter på varje sida. Salta och peppra.
  3. Vispa crème fraichen hård med elvisp. Smaka av med salt och peppar och vänd försiktigt i den rivna pepparroten.
  4. Servera fläskkotletterna med potatis- och äppelsalladen samt pepparrotscrèmefraiche

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.