Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkotlett med tomat- och böncurry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket bönor gör varje GI-vän lycklig. Här får man inte mindre än tre olika. Till blir det en spiskumminstekt fläskkotlett. Gott och fräscht

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka vitlöken. Grovtärna tomaterna. Fräs vitlöken i oljan utan att den får färg. Tillsätt tomater och curry. Låt tomaterna koka sönder i ett par minuter.
  2. Låt burkbönorna rinna av och skölj dem väl. Rör ner dem och haricots verts i tomaterna. Salta och peppra.
  3. Krydda kotletterna med spiskummin och salt. Stek dem 3–4 minuter på varje sida i en blandning av smör och rapsolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.