Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Denna klassiker finns säkert hos många men jag fick ingen träff när jag sökte i Matklubben därför skriver jag in receptet. Jag tycker det är jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 g. Ta bort skinn och ben från kycklingarna och skär köttet i bitar. Fördela dem i en smord ugnssäker form. Skala och skiva bananerna och fördela dem över köttet. Vispa grädden och blanda ner chilisåsen. Bred blandningen över kyckling/bananer. Sätt in i ugnen i ca 20 min. Skär bacon i strimlor och fräs dem knapriga. Strö bacon och salta jordnötter över den färdiga rätten.
  2. Servera tillsammans med ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • H4ppy 26 februari 2008

    Älskar denna maträtt!

  • tulipan 2 mars 2008

    Kanon god var den. Barnen bara älskade den men tyckte den var lite stark.. men sambo han ville ha den med till jobbet han :-).. tyvärr blev det inget kvar *hehe*

  • Kockarna 23 mars 2008

    Denna är en stor favorit! I min Flygande Jacob är dock Italiensk salladskrydda ett måste att smaksätta grädden med förutom chilisåsen :-)

  • Heisjo 17 maj 2008

    Det var jättegott, lagom starkt. Min 3-åring tyckte oxå den var jättegod!

  • EvisW 28 november 2010

    Mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.