Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Förrättssoppa med rädisor och vitlöksost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod förrättssoppa som är mycket enklare att göra än den smakar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör en redning på margarin och mjöl i en stor gryta, späd med vattnet.
  2. Lägg i buljongtärningarna. Koka upp.
  3. Rör ner vitlöksosten och vispa så att soppan blir slät. Låt soppan småkoka någon minut. Smaka av med salt och peppar.
  4. Skär rädisorna i skivor och lägg några skivor i varje tallrik vid serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 9 augusti 2013

    Gjorde denna soppa igår som förrätt när jag hade gäster. Det blev jättesuccé. Fast jag gjorde den på pepparrotsost istället för vitlöksost eftersom en av mina gäster inte tycker om vitlök. 5 i betyg. Ett plus att den var så otroligt enkel och snabblagad att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.