Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fond på fiskskrov

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

fond de poisson. stabila och robusta fonder är mycket viktigt i en god sås eller soppa.

Ingredienser

Instruktioner

Tvätta och svetta ben från sjötunga, piggvar och hälleflundra. hacka rotfrukter,dill och fänkål Koka i en timma med med halva mängden otfrukter,fänkål och dill. skumma alltid mellan varven. stormkoka aldrig. sila av ben men pressa ABSOLUT aldrig. , på med vin. . koka med mera rotfrukter i ett par timmar sila igen låt den svalna i lugn och ro så allt "bös" hinner sjunka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.