Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Här har jag låtit mig inspireras från Peppar & salt i Kristianstad. oj, vad gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna den rökta bogen och stek tillsammans med kantareller i olivoljan och droppa över fonden och den krossade vitlöksklyfta.
  2. Smält strösocker och slå i balsamico. Låt sjuda tills lagen är lagom simmig och blanda därefter i hackad schalottenlök, olivolja samt bladpersilja. Blanda med svampen!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.