Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En helt klart godkänd bjudrätt !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en eldfast form och placera fisken i botten. Salta lite och strö på rikligt med citronpeppar.
  2. Blanda samman grädden och crème fraiche och klipp i dillen och rör om. Häll detta över fisken och gratinera i ugn 200 grader ca 30 minuter, prova fisken med en sticka.
  3. Servera med kokt potatis (gott att pressa den) och en grönsallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ingvardb33 22 november 2011

    Det här var "Fina fisken" Jättegott med andra ord.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.