Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk böngryta

 
Skriv ut

Taget ur boken "De gröna alternativen"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär purjon i tjocka ringar. Skala morötter och kålrot, skär dem i lagom stora bitar.
  2. Häll oljan i en tjockbottnad gryta och tillsätt grönsakerna. Fräs några minuter under omrörning. Skär paprikan i mindre bitar, tillsätt den, vatten, buljong, rosmarin och timjan. Låt allt småkoka i 10 minuter. Tillsätt bönorna. Häll i apelsinsaften och det rivna skalet. Rör om allt. Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.