Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk chokladtårta.

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Gott att bjuda på till fika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och blockchoklad i en kastrull. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt smör och blockchoklad. Rör ner mjöl och bakpulver. Häll upp smeten i en smord form.
  2. Formen ska ha löstagbar botten.
  3. Grädda i ugn i 225 grader ca 12-15 minuter. Tiden beror lite på ugnen.
  4. Kakan ska ej ha stannat helt i mitten när den tas ut. Kakan serveras med vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.