Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk örtfisk

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hemmagjord variant av Arlas franska örtfisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ihop turkiska yoghurten och matgrädden på medelvärme. Kan behövas mer av yoghurt och grädde eftersom denna sås ska täcka fisken i kastrullen. Krydda gräddblandningen med timjan och dragon efter smak. För en extra liten touch ha i en nypa cayennepeppar. Smula i fiskbuljongtärningen och salta och peppra efter smak.
  2. Ha i fisken i blandningen och låt sjuda på svag värme tills fisken är helt vit. Serveras med kokt potatis och broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.