Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk päronkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-7 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Mycket god efterrrätt som serveras med en klick nyvispad grädde.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg päronhalvorna i en smord ugnssäker form. Rör matfettet mjukt, tillsätt mandelmassan och äggen. Riv citronskalet av 1/2 citron och tillsätt samt saften ur denna. Bred massan över päronen och grädda 30 minuter i 175 grader. Servera med en klick nyvispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • josnil 30 april 2010

    sdfadsf

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.