Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasiga våfflor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Mums :)

Ingredienser

Instruktioner

Vispa vetemjöl, vatten och salt till en jämn smet. Låt smeten stå i rumstemperatur i ca. 1 timme (måste ej, men bra). Vispa grädden till ett hårt skum och blanda ner i smeten. Hetta upp våffeljärnet. Pensla det med lite smält smör till dom första laggarna. Lägg en knapp deciliter av smeten i det varma våffeljärnet. Bred ut smeten något, stäng locket och grädda gyllengula våfflor. Lägg våfflorna på bakgallret, så håller dom sig frasiga.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jozze84 10 november 2008

    Vi lyckades få frasiga våfflor! Men det blev ca åtta våfflor totalt..så absolut inget recept för 10 personer! Vi var två. Mumsigt me all den grädden..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.