Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frastäcke till torskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Istället för att köpa frastäcket i affären... Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda helt enkelt bara ihop ingredienserna i en bunke. Lägg fiskfilén i en smord ugnsform. Pensla fisken med lite matolja. Strö frastäcket över fisken.
  2. Sist men inte minst. Den här mixen behöver fett för att hålla ihop. Det enklaste är att hyvla lite smör och lägga över frastäcket. Det behöver inte täcka varenda smula men lite sådär lagom.
  3. Så, in i ugnen, 225º i 20-25 minuter. Ös då och då med spadet som bildas i ugnsformen.
  4. Mycket, mycket gott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.