Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fried rice med ägg och grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt rätt att använda överblivet ris till - stek upp, blanda i ägg och grönt, voilá och du har en färdig middag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Vispa upp äggen med en gaffel. Hetta upp lite av oljan i en wok eller rymlig stekpanna och stek äggen till en slarvig omelett. Strimla eller hacka på en skärbräda.
  3. Hetta upp resten av oljan i samma panna och stek haricots verts och lök 5-7 minuter. Tillsätt champinjoner och vitlök mot slutet. Vänd ner kokt ris, ägg, tomater och soja. Smaka av med tabasco och salt.
  4. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.