Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frisk fläder- och äppeldessert

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna svala dessert passar även att servera som mellanrätt vid en middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ in dessertglasen i frysen. Skala, kärna ur och skiva äpplen. Låt skivorna ligga i frysen ca 4 timmar.
  2. Lägg de frysta äppelskivorna i matberedare. Tillsätt florsocker, flädersaft, limesaft och limeskal, yoghurt och glass. Mixa till ett fluffigt skum.
  3. Servera genast i isade dessertglas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.