Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frisk kall limesås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

En sås som passar till det mesta. Grillad kyckling, skaldjur och fisk.

Ingredienser

Instruktioner

Riv skalet på limefrukten och pressa ut saften. Blanda ihop med de övriga ingredienserna. Den kan serveras med en gång men godast blir den om den får stå och dra sig lite. Servera med kyckling eller skaldjur.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Svesse60 20 augusti 2009

    Hej! Gjorde denna limesås till vår kräftskiva, den blev mycket uppskattad! Passar perfekt till skaldjur! Högsta poäng får den! Eva

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.