Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterad fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott tilltugg till barnen, men även till oss stora barn :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta och dela fisken, torka sedan av den med papper.
  2. Skär filén i "pommes" storlek. Blanda mjölet med ett halvt glas vatten, ägg, salt, chilli och 2 tsk olja. Blanda med visp till en smet. Doppa fisken i smeten, frittera i ca 180 grader i 2-3 minuter till den är gul och fin. Har du ingen frittös går det bra med en gryta. Testa temperaturen med en bit potatis. Lägg sedan fisken på papper och låt rinna av.
  3. Servera med nån kul dip, tex ketchup eller valfri.... Smaklig spis!
  4. Smacznego

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.