Instruktioner
Skär kokt potatis i tunna skivor.
Hacka lök och strimla pak choi.
Hetta upp 1 msk olivolja i en stekpanna (med lock), pressa i vitlök, tillsätt löken och pak choien. Fräs på medelhög värme i 5 minuter.
Vispa ihop ägg, vispgrädde, oregano, 0,75 tsk salt och 1 krm svartpeppar i en bunke.
Grovriv saganakiost och rör ner den tillsammans med vitlöken, löken och pak choien i bunken.
Smält smör i stekpannan, lägg i potatisskivorna och häll över äggsmeten.
Lägg på locket och stek på medelvärme i 15-20 minuter. Vänd upp frittatan på locket och låt den sedan glida ner i pannan igen (med den stekta sidan uppåt). Grädda i ytterligare 3 minuter.
Blanda 3 msk olivolja, balsamvinäger, 2 krm salt och 1 krm svartpeppar i en salladsskål.
Skär tomater i klyftor och grovhacka romansallad. Skala och grovriv morötter. Blanda grönsakerna i skålen och toppa salladen med pinjenötter.
Servera frittatan med salladen.