Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fröknäcke med fänkål

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Superenkelt, minimalt med kladd och med massor av smaker! Smaksätt med kummin, fänkål, rosmarin eller det du tycker bäst om - för min del betyder det fänkål! Glutenfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100 grader.
  2. Rör ihop alla ingredienser i en bunke och häll över 2½ dl kokande vatten. Rör om. Häll ut smeten på ett bakplåtspapper på en plåt. Lägg ytterligare ett bakplåtspapper över smeten och bred ut den med händerna eller en kavel. Skär rutor om du vill och strö över lite flingsalt.
  3. Grädda i drygt 90 minuter eller tills det torkat helt. Bryt i bitar och förvara torrt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.