Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fröpanerad squash och aubergine med yoghurtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda, saftiga och knapriga grönsaker med en smakrik sås. Gott som vegetariskt eller att servera till kött eller fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär squash och aubergine på längden i 1 cm tjocka skivor.
  2. Blanda mjöl och salt på en tallrik. Blanda frön och parmesanost på en annan. Vispa sönder äggen i en skål.
  3. Vänd skivorna först i mjölet, sedan i äggen och sist i fröblandningen.
  4. Hetta upp en del av smöret och lite olja i en stekpanna. Stek de panerade skivorna på låg värme 3-4 minuter på varje sida.
  5. Kärna ur och finhacka chilifrukten, Blanda med resten av ingredienserna till såsen i en skål.
  6. Servera de panerade grönsakerna med såsen, rucola, rädisor och pressad citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.