Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktbröd med filmjölk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Ett saftigt, smakrikt bröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grahamsmjöl, vetemjöl, bikarbonat och bakpulver.
  2. Hacka frukt och nötter och blanda i. Rör ner filmjölken och mjölk och blanda till en lös deg. Klicka den i en smord brödform som rymmer 1,5 liter.
  3. Grädda i 100 grader 55 minuter. Höj värmen till 150 grader och grädda ytterligare 45 minuter. Stäng av ugnen och låt brödet stå kvar i ca 20 minuter.
  4. Ta ut brödet och låt det svalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • helhen1 25 december 2009

    Jättegott lättbakat bröd som håer i flera dagar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.