Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fudgekaka

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Dotterns recept mumsgott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg & socker poröst. Smält smöret & blanda ned i äggsmeten. Rör ned övriga ingredienser.Bred ut smeten i en långpanna ca 30x40 cm. Grädda i 175-200 grader under 15-20 minuter. Låt kakan kallnar.
  2. Gör under tiden glasyren:
  3. Blanda allt utom chokladen, i en gryta koka 10 minuter,blanda ned chokladen rör tills den har smält. Bred ut den på den kalla kakan. Lycka till !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.