Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullkornslasagne med spenat och nötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lasagne gjord med fullkornsplattor och keso. Vegetarisk och GI-vänlig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka löken och vitlöken fint, fräs tillsammans med spenaten och lite rapsolja i en stekpanna. Tillsätt créme fraiche, 2 dl vatten, salt och peppar.
  2. Mixa keson med 2 dl vatten, smaka av med salt och peppar. Rosta pinjenötterna försiktigt i en torr stekpanna. Smörj en ugnsfast form och varva spenatröran, kesoröran, pinjenötter och lasagneplattor där i. Avsluta med kesoröra. Låt stå mitt i ugnen ca 30 minuter.
  3. Servera lasagnen med vitkålssallad med vinägrett.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.