Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld kalvschnitzel med tapenade och dijonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Känn smaken från medelhavet med kalv, citron & salvia

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Låt tapenaden rinna av i en liten sil. Lägg köttskivorna mellan plastfolie och banka den t ex med en kastrull eller stekpanna så de blir tunna och plata.
  2. 2. Blanda tapenade med rivet citronskal och fördela det på skivorna. Lägg det på halva köttskivan och vik ihop. Fäst ev med tandpetare. Stek dem i smör i en stekpanna, 1 - 2 min per sida. Salta och peppra.
  3. 3. SÅS: Blanda creme fraiche, steksky, vetemjöl, senap och fond i en kastrull. Låt det sjuda under omrörning ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
  4. 4. Servera kalvschnitzeln med dijonsås, gnocchi eller färsk pasta och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.