Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld köttfärsrulle

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Köttfarsen som man steker i ugnen blir faktiskt mycket godare om man lägger i någon fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa potatisen och blanda den med köttfärsen, ägg, vatten och kryddor efter smak.
  2. Bred ut färsen på vattensköljd skärbräda.
  3. Finhacka bacon, lök, äpple och persilja och bred ut fyllningen på köttfärsen.
  4. Rulla ihop som en rulltårta och lägg färsrullen på smort eldfast fat eller långpanna.
  5. Grädda färsen ca 45 min i 175 grader utan att späda eller ösa.
  6. Gott att servera till : Stekt eller bakad potatis, kokt blomkål eller brysselkål och en råsallad
  7. Smacznego

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.