Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld spätta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod rätt som jag åt när jag var med i vikt väktarna för länge sedan, låt er inte avskräckas av det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut filéerna. Salta och peppra lätt. Klicka mjukost på 4 av filéerna, strö på dill och lägg på de 4 andra. Tryck till. Lägg spättorna i ugnsform, salta och peppra. Blanda och strö på ströbröd och parmesanost. Droppa över lite fett. Ställ formen mitt i ugnen och stek tills de fått fin färg.
  2. Sås: Koka upp buljongen med mjölk, rör i redningen. Smaka av med citron, salt och peppar. Rör i lite dill. Serveras med en hög räkor ovanpå, potatis och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.