Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda biffar med grönpepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och festligt gott. Passar både till vardags och fest!

Ingredienser

Instruktioner

1. Mosa ädelosten. Tillsätt smör och blanda ihop väl. 2. Platta ut färsen till 4 stora biffar. Lägg en klick ostsmör på varje och vik över färsen. Forma till runda platta biffar. Krydda med salt och peppar och stek i lite smör, ca 4 minuter på varje sida. 3. Koka upp vatten och buljongtärning. Rör ut mjölet i grädden och vispa ner i bujongen. Tillsätt grönpeppar och soja och koka såsen i ca 3 minuter. Servera biffarna med sås, kokt potatis och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.