Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda färsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Att fylla färsbiffarna är ett lätt sätt att variera köttfärsen på. Du kan steka dem klara i förväg och bara värma dem vid serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, kryddor och mjöl. Forma 8 tunna biffar.
  2. Fräs bacon och tärnad lök. Lägg över i skål och blanda med övriga ingredienser till fyllningen. Hacka oliverna och vänd ner även dem.
  3. Fördela fyllningen på 4 av biffarna, täck med resten och tryck till runt kanten. Stek dem sakta klara på medelvärme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.