Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda goda påskägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt på påskbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienserna med en gaffel och fyll äggen.
  2. Dela äggen så nära toppen som möjligt, det ska bara vara ett lock att lyfta av. Blanda äggulor och vitor med grädden. Salta och peppra. Hetta upp smöret i en tjockbottnad panna. Häll i äggsmeten.
  3. Rör långsamt mot botten tills det bildats en krämig röra. Den får ej bli för fast. Rör ner dill, lax- och löjrom i äggröran. Skeda ner den i äggskalen. Ps:
  4. Äggskalen bör noga rengöras efter urtagning, för att vara på säkra sidan skall man också lägga de tomma skalen i kokande vatten, pga salmonellarisken.
  5. Både fina och goda på påskbuffén! Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.