Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda persikor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 8 minuter
Skriv ut

När jag gjorde denna så tyckte jag att den var jättegod och den var lite söt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Slå av spadet från persikorna. Placera persikorna med skalsidan nedåt i en mikrovågssäker form, ta ut tjärnorna om de är färska.
  2. Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Tillsätt sedan florsockret och de hackade hasselnötterna.
  3. Fyll persikorna med hasselnötsblaningen och garnera med den hela hasselnötterna.
  4. Tillaga i kombination grill och mikrovågsungn i 350W i 7-8 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.