Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda persikor

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Trevlig förrätt

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken och "mosa" räkorna med gaffel. Blanda detta med ost och majonäs till en röra, smaksätt med citron, salt och vitpeppar. Skär av "rumpan" på persikohalvorna ( bara lite så att de inte glider omkring) och fyll dessa med fyllningen. Dekorera med små dillkvistar. Alternativt för skaldjursallergiker byt ut räkorna mot kalkon och dekorera då med persilja. Lägg persikohalvorna ovanpå salladsblad, antingen på ett serveringsfat eller direkt på varsin tallrik. Kan serveras som den är eller med en skiva gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.