Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda rödspättarullar

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Servera fiskrullarna med kokt, gärna pressad potatis och grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader.
  2. Tina fiskfiléerna om de är frysta.
  3. Klicka ut lite mjukost på varje filé och salta lätt. Rulla ihop filéerna om osten och lägg dem i en ugnssäker form. Salta lätt. Täck med aluminiumfolie och tillaga fisken i ugnen tills den är vit och fast, ca 20 min. Strö över dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.