Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda skinkschnitslar ala viktväktarna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

6 p / port.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva mozzarellaosten. Krydda köttskivorna med salt och peppar. Lägg en skiva salami och en skiva mozzarella på ena halvan av schnitzlarna. Vik den dubbel och fäst med tandpetare. Stek schnitzlarna i margarin, ca 2-3 min på varje sida. Servera med pasta smaksatt med basilika och wokade grönsaker.
  2. Tips! Variera receptet och prova andra fyllningar, t ex 1 msk färskost med gräslökssmak och en tomatskiva.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.