Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda spättarulader

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättefin fiskrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda filéerna med salt och bred på champinjonkrämen.
  2. Rulla ihop och lägg rullarna i en lätt smord ugnssäker form. Täck med aluminiumfolie och koka fisken i ugn, 250 grader, ca 15 minuter eller tills den är vit och ogenomskinlig.
  3. Smält matfettet i en kastrull. Strö över mjölet och späd med fiskspad eller fiskbuljong, gärna gjord på tärning, och grädde. Rör om och sjud såsen 2-3 minuter.
  4. Ta kastrullen från värmen och rör ner äggulan.
  5. Skala räkorna och lägg dem på fisken. Häll över såsen och gratinera i 250 grader några minuter.
  6. Servera med kokt broccoli och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.