Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda tunnbrödrullar med krabba

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt att ha med sig på utflykten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda krabbköttet med Philadelphiaosten. Blanda ner salladslök, selleri, paprika, lime och honung.
  2. Dela avokadorna, kärna ur dem och gröp ur fruktköttet. Dela det i mindre bitar. Blanda försiktigt ner det i krabbröran.
  3. Smaka av med salt, svartpeppar och cayennepeppar. Förvara krabbröran i en plastburk i kylboxen.
  4. Skölj salladen och lägg den i plastpåsar med mycket luft i. Vid serveringen lägger du sallat och en klick av röran i tunnbrödet och viker ihop till en rulle. En servett är bra att lägga rullen i.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.