Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllt vickningsbröd á la Malla

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Fylld långfranska med bl.a. skinka, potatisar och ansjovis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Allt skall skäras i små tärningar och blandas med majonnäsen.
  2. Fyll blandnigen i brödet, strö riven ost över. Gratinera i 250 grader ca 10 minuter.
  3. Locket kan smöras lätt och rostas bredvid - smörsidan upp.
  4. Lägg gärna bakpapper eller folie på plåten. Skär i ca 3 cm tjocka skivor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 7 augusti 2008

    Mycket god röra. Uteslöt chilisås och grädden. Åt röran som den var med knäckebröd och ett glas öl till. Bra kvällsrätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.