Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Genväg till indien - snabb färscurry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kardemumma, kanel, nejlikor, flera kryddor i en enda rätt. Med en burk garam masala sätter du lätt indisk prägel på vardagsmaten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i olja. Tillsätt färsen och kryddorna och låt köttet steka klart.
  2. Häll i tomatsås, vatten och potatistärningar, låt sjuda under lock tills potatisen är mjuk, ca 15 min. Späd ev med mer vatten.
  3. Tillsätt ärter och smaka av med salt och peppar (och ännu mer garam masala).
  4. Rosta mandelspån i torr stekpanna, strö över grytan. Strö eventuellt över hackad salladslök eller koriander.
  5. Servera med varmt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.