2. Skär en 2-3 cm djup skåra längs filén. Lägg bitar av getost i skåran och bind om med ett tunt steksnöre. Salta och peppra.
3. Stek köttet runt om i lite olivolja i en het stekpanna. Sätt in filén i stekpannan eller i en ugnssäker form mitt i ugnen 10-12 minuter.
4. Ta ut köttet och slå in det i aluminiumfolie. Låt det vila 10 minuter. Vispa ur pannan med lite av vattnet till såsen, sila skyn och spara den.
5. Koka ihop vin, sky, resten av vattnet och kalvfond tillsammans med schalottenlök tills hälften av vätskan återstår. Smaka av med salt och peppar.
6. Strimla grönkålen och fräs tillsammans med lite olivolja och hackad lök i en stekpanna till den blir mjuk och glansig. Smaka av med salt och peppar.
7. Ta bort steksnöret runt köttet och skär ganska tjocka, sneda skivor av fläskfilén.
8. Servera filén med den lätt syrliga skyn, smörtekt grönkål och pilaffris.