Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gideons specialitet

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Detta är ett gammaldags recept som jag hittat på internet. Jag har provat det och det är supergott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lökarna. Fräs dem mjuka i olja. Bryn färsen med löken. Salta och peppra. Stek svampen för sig. Strö över mjöl och tillsätt vatten. Häll i senap, fond och persilja. Låt koka i några minuter. Rör i gräddfilen och häll i färs och lökblandningen.
  2. Häll över allt i en ugnsfast form. Klicka eller spritsa ut potatismoset över och häll därefter såsen på köttfräset. Strö över riven ost och grädda i ugnen tills gratängen fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.