Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glace med plommon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna glace passar bäst till kyckling och fläskkött, spara hälften och blanda med cremefraiche så har ni en god grillsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält sockret till en ljus karamell. Tillsätt alla ingredienser utom mjölet och koka i 10 minuter.
  2. Mixa glacen till en slät sås med en handmixer. Rör ut mjölet i 2 msk vatten och red glacen till en simmig konsistens. Smaka av med salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.