Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glace Au Four

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Servera gärna bär som fått dra i sig lite konjak eller rom strax innan serveringen, till glassen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vänd ner sockret.
  2. Lägg sockerkaksbottnen på ett ugnssäkert fat och täck botten med sylt. Lägg på glassen och täck genast med marängsmeten. Se till att glassen göms under marängen helt och hållet.
  3. Sätt in fatet i ugnen 175 grader, grädda tills marängen fått vacker färg. Servera omedelbart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.