Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri enkel äppelkaka

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkel att baka. God, söt med smak av kokos, rörsocker ger en pikant brytning. Ljuvligt god med löst vispad vanlijsås eller en klick vaniljglass

Ingredienser

Instruktioner

Använd en silikonform till kakan. Värm ugnen till 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Klicka i smöret och rör allt småsmuligt. Tillsätt ägg och yoghurt och rör ihop till en smet. Häll smeten i formen. Stick ner äpplen i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.