Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria chokladrutor med lakrits

 
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Tre goda ting i en ruta. Choklad, lakrits och pinjenötter. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en liten långpanna, ca 20x30 cm, med bakplåtspapper.
  2. Smält smör ihop med chokladen i bitar. Blanda potatismjöl, bakpulver och kakao. Blanda ner i chokladsmeten. Rör rejält till en riktigt porös smet. Vispa äggen och sockret vitt och poröst.
  3. Hacka lakritskolan i grova bitar. Vänd ner äggsmeten i chokladblandningen, lite i taget, under omrörning till en slät smet. Vänd till sist ner kolan och pinjenötterna.
  4. Bred ut smeten i långpannan och grädda kakan i mitten av ugnen ca 30 minuter. Skär i bitar och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.