Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gobitar

 
  • Serverar: 36 portioner
Skriv ut

Mandel- och chokladkakor som bakas i avlånga formar. Mums.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ägg och strösocker pösigt. Smält chokladen med smöret och blanda ner det i äggblandningen. skålla mandeln och rör ner dem hela i smeten. Rör sist ner mjölet. Smörj två avlånga sockerkaksformar med kallt smör och bröa dem. Häll i smeten.
  2. Grädda i 200 graders ugnsvärme i 10 minuter och minska sedan till 150 grader. Grädda färdigt kakan ca 20 minuter. Stjälp försiktigt upp kakan och skär 18 bitar av varje form.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.