Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goda kasslergrytan

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Rörde ihop detta härom dagen, blev kanon.

Ingredienser

Instruktioner

Koka ihop grädde, crème fraiche, tomatpurè, chilisås, curry och pasta rossa. Tillsätt kassler, purjo, paprika och låt koka ca 15 minuter på ganska svag värme. Tillsätt sedan tomaterna och låt puttra ytterligare 5 minuter. Serveras med pasta och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Pirkko 24 juni 2010

    Riktigt gott!!

  • kahunakajsa 25 juni 2010

    Låter hemskt gott, men det är klart det blir med all den grädden och creme fraiche!

  • Marre73 25 juni 2010

    Jag använder mig av mellangrädde och lätt crème fraiche när mängderna är så här stora,men det är en smaksak.Men mängderna blir inte så stora om man tar mindre portioner heller, men gott blir det.

  • Klimpaso 26 juni 2010

    Är säkert jättegott! Men jag undrar vad Santa Maria Pasta Rossa innehåller för kryddor? Det är inte så lätt att få tag i sådana "specialare" i vår lilla lantliga matbutik... :-)

  • Marre73 26 juni 2010

    Den innehåller vitlök,tomat och pepperoni-chili,basilika,oregano och rosmarin, försök få tag på originalet den är suveränt god till allt möjligt. En annan av deras kryddor är Forest blend, den är suverän den med till bland annat sallader och pytt i panna mm mm mm

  • Linda_77 9 januari 2011

    Mycket gott och enkelt att laga - detta recept kommer att få ligga kvar i kokboken.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.