Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

En laxgratäng som jag hittade på till min 9 månaders kille. Inget salt tillsatt så man får salta vid bordet om man vill som vuxen.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg den skin och benfria laxfilé i en ugnsform. Skär crabsticken i skivor och strö över laxen. Stör över finhackad dill och krydda med lite svartpeppar och citronpeppar. Klicka ut crème fraichen över fisken och slå på grädden. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 25-30 min. Kolla att fisken är klar och servera till potatis och kokt broccoli. Salta vid bordet om vuxna ska äta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matgladalena 5 maj 2009

    Tack! Låter jättegott o verkar enkelt att tillaga. Ska bjuda min magsårssjuke syster på gratängen, tror att det passar bra som skonmat. matglada lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.