Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddefterrrätt med polkagrisar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hemmagjord glass med smak av polkagrisar och rostad mandel

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stöt polkagrisarna grovt. Det brukar vara en god idé att linda in dem i en kökshandduk och använda hammare eller kastrull att slå med.
  2. Rosta mandeln i ugn 200 grader ca 5 min. Passa dem hela tiden så de inte bli brända. Låt svalna.
  3. Blanda mandeln och polkagrisarna med den vispade grädden. Häll eventuellt upp i portionsglas. Frys i 4-5 timmar innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.