Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig kalaspasta med musslor o dill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Verkligt god och snabblagad festmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs musslorna en kort stund i smör. Häll på spadet, grädden, citronsaften och smula i buljongtärningen. Red med maizena. Krydda med svartpeppar och ev salt. Låt puttra i bara några minuter tills såsen blir krämig. Obs. rör inte sönder musslorna. Ta bort grytan från plattan och klipp ner dill i valfri mängd, gärna massor.
  2. Ät med nykokt bandpasta och finstrimlad isbergssallad med purjolök i.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.